Begivenheden har allerede fundet sted.

Grenaa Sogns Sogneudflugt

Dato Lørdag d. 7. september 2019, Kl. 09:00 til kl. 18:00

Så er det tid til den årlige sogneudflugt. I år går turen til: Christianskirken i Fredericia, Uldum Kirke og Tamdrup Middelalderkirke.

Vi kører sydover og besøger tre vidt forskellige kirker. Christianskirken i Fredericia er en nyere kirke, der er udsmykket af Bjørn Nørgård. Den er udsmykket med et kæmpestort mosaikglasvinduesparti med mange motiver fra både det gamle og det nye testamente samt et gyldent alter af samme kunstner.

Dernæst til Uldum Kirke med den moderne altertavle i glas af svenskeren Bertil Vallien

Til sidst Tamdrup Middelalderkirke ved Horsens, som er en stor og meget gammel kirke. Her ses et af de gyldne altre, som viser Harald Blåtands dåb.

Hjemme igen sidst på eftermiddagen.

Afgang kl. 9.00 fra Thykjærs plads.

Frokost på Restaurant Børkop Vandmølle

Billetpris 250 kr. (Frokost og kaffe inkluderet.)

Billetsalg fra juni.
Tilmelding og betaling på kirkekontoret i åbningstiden, Nørregade 1, senest 29. august.