Koncert med Die Herren

Dato Tirsdag d. 8. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Torvet 1, 8500 Grenå, Danmark

En nærværende og intens oplevelse, når Die Herren fylder det smukke kirkerum med U2s sange – der i den grad giver mening i dette rum. De skærer denne gang endnu mere ind til benet – og leverer en akustisk nærværende og inspirerende koncert i ”Glædens og Fordybelsens tegn”.

Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2s musik og spillet over 2000 koncerter.

Siden 2005 har Die Herren deltaget i flere kirkekoncerter og U2-Gudstjenester i Danmark.

Det hele startede med den første koncert i Herning Kirke i 2005, i et samarbejde med præst, Jens Moesgaard Nielsen

Siden da er antallet af kirkekoncerter øget stødt, frem til i dag hvor bandet spiller mere end 10-15 koncerter om året i kirker af alle størrelser over hele landet. Altid med stort og helt fantastisk engageret fremmøde. Kirkekoncerterne skiller sig ud ved, at de fremmødte er i alle aldre. Forældre der tager deres teenagebørn med. Bedsteforældre der har deres børnebørn ved deres side. Eller unge kærester der er sammen om en oplevelse.

Glæd dig til at høre og opleve U2s velkendte sange på en ny og helt fantastisk måde - Akustisk i kirken.

Billetter kan købes på www.pavillionen.dk

Forsalget starter d. 3. juli kl. 10.00