Julekoncert m. Norddjurskoret i Veggerslev Kirke

Dato Søndag d. 15. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Veggerslev Kirke, Grenaavej 42A, 8500 Grenå, Danmark

I år vil Norddjurskoret fra Auning give os dejlig sang og julestemning.

Norddjurskoret er en del af Kulturskolen Norddjurs, og koret har efterhånden eksisteret i en del år.

Koret synger en bred vifte af julens sange - både fra det danske repertoire og fra vores nabolande. Programmet vil både indeholde rytmiske sange, lidt gospel og mere traditionel julemusik.

Koret består af 40 glade og engagerede korsangere som synger 4-stemmigt.

En julekoncert med Norddjurskoret vil vare omkring en times tid, og der vil være indlagt salmer til fællessang med publikum.

Koret ledes af dirigent Annette Holm fra Randers, og det vil blive akkompagneret af den rutinerede randrusianske jazzpianist, Sven Foged.

Alle er velkommen, og der er gratis enstré.

Bemærk, at Julekoncerten finder sted i Veggerslev Kirke. I kirkebladet for Thorsø Høje er den annonceret til at være i Voldby Kirke, men den er flyttet herfra pga. orgelreparationer.