Julefortællinger i Gjerrild Kirke

Dato Tirsdag d. 10. december 2019, Kl. 09:00 til kl. 15:30
Gjerrild Kirke, Kirkepolden 1, 8500 Grenå, Danmark

Tirsdag den 10. december lukker kirken dørene op for børn fra byens skoler og ældste børn i børnehaven – de indbydes til at komme og høre om julens overtro og traditioner, og synge et par af vore salmer, af hvilke, nogle har en særlig historie.
Det er Kim Jacobus Paulsen, der står for arrangementet og har den ene mere utrolige historie efter den anden gemt i ærmet. – Har du f.eks. nogensinde hørt om den unge pige, der kom i kirke julenat, eller ved du hvordan du finder ud af, hvem du skal giftes med, og har du nogensinde tjekket om køer kan tale?

På den musikalske side har Kim allieret sig med vores kirkesanger Trine Thorning og hendes mand Kristian, der også vil tegne til nogle af historierne.

Tilmelding til arrangementet sker i grupper til Trine på mail: trine.t@gjerrild.net.

Arrangementet er gratis og efter først til mølle-princippet. Der er plads til seks hold med max. 25 børn af gangen, mellem kl. 9 og kl. 15.30.